INGREDIENTS
400 g of rice
150 g of Toma Piemontese
1 SHALLOTS
1 TREVISO CHICORY SMALL
a glass of red wine
VEGETABLE SOUP
50 g butter
OLIVE OIL
CREAM OF BALSAMIC
SALE
Today I propose a risotto that I wanted to experiment with adding of ingredients prevadano but I do not want to keep changing as usual .... static because the same taste I do not like it then increase or dimunuire you get results that are amazing ... just like this risotto ...
start:
mounted wash and dry il radicchio e tagliatelo a listarelle, prendete il formaggio la toma e tagliatelo a cubetti e teneteli da parte..Mettere in una casseruola l'oilio il burro e lo scalogno affettato sottile; lasciate cuocere dolcemente a fiamma bassa e lasciamo colorire leggermente dopo qualche minuto aggiungete il radicchio a listarelle il sale e lasciamo stufare con qualche mestolo di brodo caldo per 5 minuti....
quando il radicchio e stufato alzate la fiamma e aggiungere il riso e mescolarlo bene perché possa assorbire il condimento sfumiamo con il red wine and let evaporate and continue cooking adding the hot broth as it evaporates the broth is absorbed and continue to cook stirring constantly adding more broth stop cooking and aggiumngiamo toma cheese and mix it all go to let it rest for a few minutes Serve with rice and cream drops of balsamic vinegar and served on rice ...
0 comments:
Post a Comment